Hei kaikki!

Taas on Divine Angelin yksärikirjeen aika:) Yksärikirje on kuukausittain kaikille tallilaisille lähetetty kirje, jossa kerron tallin kuulumisia, valittelen kiirettäni ja selittelen laiskuuttani. Yksärikirjeeseen tulee vastata kuluvan kuukauden loppuun mennessä, tai muuten hevosesi saa tehdä tilaa seuraavalle. Yksärikirje on siis ikäänkuin tallivuokralasku ja tapa selvittää ketkä vielä meillä asuvat. Älkää siis unohtako vastata!

Kaivelin vanhoja arkistoja tässä muutama viikko sitten, ja onnistuin löytämään vaikka mitä jännää. mm. kaikki vanhat yksärikirjeet ja vuoden 2006 päivitysmerkinnät. Tästä innostuneena päätin koota ne blogiin josta olisi tarkoitus kehittää myöhemmin tallipäiväkirjan tapaista. Tai jotain tapahtumakalenteria. Tallifoorumista en oikein osaa sanoa.. se ei kovin suurta suosiota ole tallilaisten joukossa saanut, vaikka sitä on yritetty mainostellakin. Blogia voit käydä kurkkimassa kuitenkin täältä:

http://marsupieni.vuodatus.net/

Blogista voitte myös lukea uudesta tapahtumasta:) Tarkoitus olisi järjestää avointen ovien päivät Divine Angelissa. Päiviä mainostetaan foorumeilla ja kirjoitan siitä myöhemmin tarinan. Myös kaikki halukkaat yksityishevosten omistajat voivat tarinoida. Pakko ei kuitenkaan ole. Ennen tapahtuma-aikaa olisi kiva, jos teillä olisi jotain ohjelmanumeroita joita voisitte hevostenne kanssa esittää tai järjestää. Ilmoitatte vaan nimenne ja mitä teette, vaikka vastauksena tähän viestiin, muuta teidän ei tarvitse tehdä:) Ellette päiväohjelman valmistuttua halua kirjoittaa lyhyttä tarinaa tietysti.. mutta pakko ei ole!

Lisäksi ollaan suunniteltu syysmaastoa. Tämä olisi tarinamuotoinen maastoreissu, josta kirjoitan selostuksen ja te kerrotte miten maasto teidän mielestänne sujui. Jotenkin tarinamuotoisesti:) Eli otetaan hevoset ja lähdetään porukalla maastoon. Se on kuitenkin vasta syyskuun heiniä:) Olisi silti mukava, jos osallistuisitte, vaikka tietenkään ei pakko ole! Ohjelmaan kuuluisi ratsastelun lisäksi makkaranpaisto ja sekopäisimmätt voi mennä uimaan (syyskuinen vesi voi olla kylmää, virtuaalisestikin...). Hevosten lomakausi on lopuillaan, ja kesälaitumet tyhjenevät pian..

Myöskään valmennusrintamalla emme ole tässä kuussa laiskotelleet, kolmet estevalmennukset on tulossa:) Kaikki valmennuspalvelulaiset pitäisi olla mukana. Onneksi suurin osa oli estepainoitteisia:) Ensikuussa olisi kouluratsastuksen vuoro:) Kutsuja voi kurkkia, jos vaikka teillä olisi sopivia hevosia ryhmiin lisääkin:P
http://juholantila.net/divine/kilpailut/valmennus_este3.php
http://juholantila.net/divine/kilpailut/valmennus_este2.php
http://juholantila.net/divine/kilpailut/valmennus_este4.php

Muutenkin viikko on ollut aika estepainoitteista, nimittäin kuukauden kisatarjotakin on estekilpailuja! Ensikuussa lupaamme myös kouluratsastusta, ja toiveiden mukaan ehkä myäs jotain muutakin!
http://juholantila.net/divine/kilpailut/erj18.htm
http://juholantila.net/divine/kilpailut/erj19.htm
http://juholantila.net/divine/kilpailut/erj20.htm
http://juholantila.net/divine/kilpailut/erj21.htm

Tällätavalla kesäloman lopettajaisiksi olemme suunnitelleet paljon toimintaa, sillä todennäköisesti toiminta alkaa väliaikaisesti vähentyä nyt, kun koulut alkoi. Meinasin tänään alkaa parkumaan kun näin lukujärjestykseni. Yhdeksän kurssia ensimmäisessä jaksossa, joista kaksi pitäisi tenttiä. Kirjoituksiin pitäisi lukea, ja jossain pitäisi ehtiä elämäänkin.. Kirjoitusten jälkeen (onneksi!) helpottaa, ja seuraavassa jaksossa minulla onkin sitten vain kaksi kurssia ja muutama jopa yhden tunnin päivä. Ai mitenniin on kurssit jaoteltu tasaisesti lukuvuodelle?

Ja se uusi ulkoasu.. päätin etten tykkää siitä, heitin romukoppaan, ja aloin työstämään uutta.. Olkaa kärsivällisiä, vaihtoon saattaa mennä aikaa vielä:) Olen sensijaan koettanut päivittää sisältöä. Yksityis-info ja yksärihakemus on siirretty eri sivuille selkeyttämään, tallin kiertoajeluun on lisätty paljon uusia kuvia (käykää ihmeessä tutustumassa ympäristöön, löytyy tallin esittelystä Info-linkin takaa). Jopa omia hevosiani olen ehtinyt kisaamaan:) Harmittaa oikein, kun nyt kun vihdoin intoa olisi, niin sitten koulu kaatuu niskaan.. Hyvästi ihana kesäloma.

Mutta koettakaahan vastailla tähän viestiin, hyvää loppukesää kaikille:)
~Marjaana
http://juholantila.net/divine