Heissan! Joulukuu on alkanut, ja luntakin on (ainakin täälläpäin) vihdoin maassa. Divine Angelissa on touhua ja tohinaa kun järjestetään erilaisia kilpailuja ja suoritetaan jouluvalmisteluja. Jääpä siinä sivussa Russ-tammani Carentoir's Rouble mammalomalle. Uusin yksityishevosten vuokranmaksusysteemin. Enää maksua ei hoideta vieraskirjassa, vaan homma on yksinkertaistettu. Riittää kun vastaatte tähän mailiin.

Minun piti tämä viesti lähettää heti joulukuun alussa, mutta sähkökatkosten ja ilkeiden TET työaikojen takia kerkesin vasta nyt:)

Homma menee siis näin: Lähetän tämän sähköpostin kaikille, joilla on hevonen Divine Angelin tallissa yksityisenä, tai jotka ovat varanneet karsinan tulevaisuuden varalle. Varauksen saa kuitenkin tehdä korkeintaan kahdeksi kuukaudeksi. Tallivuokran maksu hoituu helposti; vastaatte vain tähän mailiin ja kirjoitatte hevosenne nimen tai varaamanne karsinan numeron.

Tämän mailin tarkoitus on yksinkertaisuudessaan saada selville, oletteko te vielä elossa/varauksenne voimassa. Tähän viestiin pitäisi vastata joulukuun aikana. Ja älkää epäröikö nykäistä minua hihasesta jos jotain ongelmia ilmenee esim. Foorumin kanssa (nyt olen tehnyt kaikille yksityishevosille päiväkirjat:)

Marjaana // Divine Angel // http://www.freewebs.com/carentoir