Heipähei^^

Taas on yksärikirjeen aika. Yksärikirjehän siis on eräänlainen "lasku" jonka lähetän hevosten omistajille. Hevosten omistajien on vastattava tähän jonkinlaisella viestillä, ei mitään sen enempää määriteltyjä sääntöjä vastausmuodolle, kunhan vastauksen saan. Jos vastausta ei kuulu kuukauden sisällä, hevonen joutuu muuttamaan pois. Toivottavaa olisi ilmoittaa myös siinä tapauksessa, että hevoset muuttavat pois. Viestin tarkoituksena on siis selvittää ketkä vielä asuvat tallilla ja kertoa siinä sivussa vähän kuulumisia.

Viime kuukauden alussa Divine potkaisi valmennukset käyntiin. Ensimmäinen valmennusviikonloppu käsitteli maastoesteitä. Valmennuksen tulokset tulevat tänään tai huomenna (koko tämä viikko miulla pelkkiä kokeita:/) eli en ole niitä unohtanut. Kuten vanhemmat asukkaat tietävät, tallin puikoissa on ollut nyt tämän syksyn ajan enemmän pikkusiskoni (tallin toinen omistaja) kuin minä (tai näinhän se piti mennä, en minä kovin paljoa ole opiskeluun malttanut panostaa) mutta eipä kai siitä suurempia ongelmia ole tullut? Tallilistallakin ollaan päästy ensimmäiselle sivulle, sijalle 25.<3

Ja sitten kuukauden asiaan; hoitajatoimintaan. Kuten moni on varmasti huomannut, hoitajia ei juurikaan näy ja ainakin omien hevosteni kanssa olen valmis siitä luopumaan. Onko teidän mielestänne tallin puolesta hoitajatoiminta turhaa? Hoitohevoslistan päivittäminen on työlästä, koska ne koskaan tiedä kuka yksityishevonen on saanut itselleen hoitajan ja näin edespäin. Olisiko parempi että hevosten omistajat pistäisivät hevosensa sivuille yhteystietonsa ja hoitajasysteemi hoidettaisiin pelkästään omistajan ja hoitajan välillä ilman tallia välikätenä?

Näin, mielipiteitä kehiin tuosta asiasta. Ja hyvää syksyä (nyt kun se vihdoin näyttää alkavan). Minä painun lukemaan historiaa, vastailkaa te tähän viestiin kun kerkeätte:)

~Marjaana