Heipähei

Pian se syksy sieltä saapuu, ja nyt on taas kuun alku, ja näin ollen Divine Angelin yksärikirjeen aika. Vanhat tutut voivat hypätä tämän kappaleen ylitse, jos tahtovat, mutta uusille tallilaisille yksärikirjeiden lyhyt oppimäärä: Yksärikirje on ikäänkuin lasku, jonka lähetän jokaiselle tallilaiselle kerran kuussa (yleensä kuun alussa). Laskun maksaakseen hevosenomistajan täytyy vastata tähän kirjeeseen jotenkin vapaamuotoisesti joko  kahdella kirjaimella tai vaikka romaanilla. Jos en saa kirjeeseen vastausta kuun loppuun mennessä, hevosesi joutuu muuttamaan pois tallista. Yksärikirjeen avulla siis kerron tallin kuulumisia, ja samalla selvitän ketkä vielä asuvat tallissa. Yksärikirjeeseen vastatessa voi kertoa kuulumisiaan, palautetta ja toiveita, jos tahtoo, mutta tosiaan, pari kirjaintakin riittää vastaukseksi:) Noin, eli tähän kirjeeseen odottelen siis teiltä kaikilta vastausta.

Kuluneen kuukauden aikana Divine Angelissa on tapahtunut ainakin yksi iso muutos, nimittäin ulkoasu. Sen kanssa on niin kauan tapeltu ja jumitettu, että nyt teidän kuuluu kehua minua siitä, miten hienon ulkoasun olen suunnitellut:P No ei sentään. Kommenttia saa heittää, risujakin, mutta kaiken taistelemiseni ja vitkuttelemiseni jälkeen lupaan murhata sen joka sanoo että vanha oli parempi... heh, vitsi vitsi. Kehukaa ja haukkukaa vapaasti, en minä ennenkään ole palautteen antajia purrut.

Myös joitain tekstejä on vähän päivitelty ja siistitty ja omien heppojen sivut päivitetty, toivottavasti edes hieman näyttää selkeämmältä nyt. Historiikkiakin on päivitelty viime- ja tämän vuoden osalta. Tarhausjärjestys on jälleen päivittämättä, otan sen tämän viikon projektiksi (jaa kiljua, jos unohdan). Tallin toinen omistaja suunnitteli että järjestäisi tästä lähtien Divinessä about kerran kuussa kilpailut niin, että voin ilmoittaa uusista kisoista teille aina yksärikirjeessä:) Lajeja saa toivoa, ERJ:n alaisia estekilpailuja on ainakin tulossa. Ja kouluratsastusta. Porrastettuja kilpailujakin aina välillä, katsoo mitä hän keksii.

Juuri sopivasti ennen yksärikirjeen lähettämistä viimeiseenkin Divinen vapaaseen karsinaan muutti poni. Nyt siis kaikki karsinat täynnä:) Tässä jonkinaikaa sitten mietin että pitäisikö liittää Divine virtuaalipankki Welhoon, sillä olisihan se kiva nähdä miten rahatilanne riippuu tallin menestyksestä, ja miten selviäisin... Tykkään ajatuksesta realistisuudesta, mutta toisaalta.. kuinka kauan laiska mieleni jaksaa päivitellä kaikki tulot ja menot listaan... Mitä mieltä olette, kannattaako kokeilla? Nah, katsoo nyt. Olen laiska, mihinkäs kissa karvoistaan pääsee..

Tallityöntekijöihin olen syvästi pettynyt, he eivät pahemmin ole foorumeilla kirjoitelleet. Lähetin heille jokaiselle sähköpostia asiasta, ja jos eivät vastaile pian hyvien selitysten kanssa, niin kokeilen jos löytäisin aktiivisempia... tai keksisin jonkin mielenkiintoisemman systeemin. Hetken leikittelin mielessäni jopa sillä, että järjestäisin pieniä mesekokoontumisia tallin omistajien, hevosenomistajien ja tallityöntekijöiden ja miksei hevostenkin (köh?) kanssa.. ja siellä sitten vaan juteltaisiin. Ikäänkuin vietettäisiin aikaa satulahuoneessa kahvikupposten äärellä... Tulisi jotain yhteishenkeä? Mitä mieltä olette ideasta?

Tietenkään pakko ei ole osallistua, ja mesen sijasta sen voisi hoitaa vaikka ircissä, jos joku selittää minulle miten saan sen toimimaan itselläni:D Yksi vaihtoehto olisi tietysti, että olisitte iloisia ja aktiivisia foorumilla... mutta ei tietenkään pakko ole, ei me Divinessä ruveta vaatimaan teiltä mitään ylitsevuotavaa aktiivisuutta tallin asioissa tai muutenkaan kun me omistajat itsekin ollaan laiskoja:P Ihan alusta lähtien meidön tavoitteena on ollut että meillä on mukava pitää hevosta, eikä ole turhia vaatimuksia...

Mutta, eipäs mennä asioiden edelle... Divine täytti vasta hetki sitten kaksi vuotta, että turha puhua siitä mitä ollaan "alusta asti" tehty.., kun alussahan me vasta ollaan. Katsotaan uudestaan  kun tulee viisivuotissynttärit:) Mutta... siihen on vielä aikaa, min vilahdan lukemaan matikankokeeseen, hauskaa alkusyksyä, toivottavasti olette viihtyneet Divinessä.

Marjaana
http://juholantila.net/divine