Hei taas!

Divine Angelin synttärit oli ja meni, ollaan kolmevuotiaita nyt:) Suunnitellut synttärikisat kuihtuivat kuitenkin kokoon. VRL:n sivu ei hyväksy tuloksia vanhoista kisoista (ah ihana forbidden- juttu) ja jaosten sivut eivät toimineet anomishetkellä, niin sääntöjä ei voitu tarkastaa, joten ulkomuistilla kyhätyistä kisakutsuista kaikki eivät täyttäneet sääntöjä ja hylättiin. Nojuu, ei ole ensimmäinen kerta, kun Divinen synttärit livahtaa ohi ilman sen kummempia tapahtumia. 

Tämä on siis taas yksärikirje, joka toimii tallivuokralaskuna. Maksu hoituu vastaamalla tähän viestiin, mitään muuta ei tarvita. Vastaus saa olla ihan millainen tahansa, sillä riittää että saan jonkunnäköisen viestin. Jos en mitään viestiä saa, hevonen joutuu muuttamaan pois tallista hieman kuunvaihteen jälkeen. Kuten aina, yksärikirjeessä kerron myös hieman kuulumisia tallilta:)

Ensimmäisenä uusi ulkoasu: http://juholantila.net/divine/divineuus.htm Itse en osaa päättää tykkäänkö tuosta vai en, siksi en ole sitä vielä tehnyt ihan valmiiksi ja laittanut sivuille. Jotain pientä koristusta ja linkkien muotoilua ja muuta siistimistä vielä, mutta muuten muoto olisi tuossa.. Mitä mieltä olette?

Toinen asia on valmennukset: Tälläkertaa kaikki valmennuspalvelulaiset pääsevät yhdelle ja samalle valmennustunnille ( http://juholantila.net/divine/kilpailut/valmennus_este1.php ) osallistujien tason ollessa suht tasalaatuista. Jos ryhmäläiset (ja muutkin tallilaiset) tahtovat ensikuussa useampia eri valmennuksia, heittäkää vastauksessanne lajitoiveet, niin lähden toteuttamaan:) Tosin pitäydyn ihan "tutummissa" lajeissa, askellajeihin, lännenratsastukseen tai ajoon en osaa valmentaa. Lisäksi voin tarjota varsavalmennuksia, näyttelyvalmennuksia (oikea esitystapa jne.) ja mitä nyt keksitäänkään.

Jatkuvista ongelmista huolimatta meillä on parit kisat menossa, ja niihin saa osallistua joko maililla tai osallistumiskirjan kautta (joka ei tosin nyt toimi). Kisapalvelulaiset menevät automaattisesti mukaan, kuten tavallista. Kisakutsut ovat tässä:
http://juholantila.net/divine/kilpailut/krj8.htm
http://juholantila.net/divine/kilpailut/erj17.htm

Ensikuussa alankin taas valittaa kuinka koulu lähestyy:D Mutta toistaiseksi: Hyvää kesäloman jatkoa, muistakaa pitää hauskaa ja vastata yksärikirjeeseen!