Avoimet ovet syyskuussa!

Ohjelmassa tulee olemaan tallialueen esittelyä sekä kiertoajelu maastossa hevoskärryillä tutustumaan maastorataan ja  paistamaan kodassa makkaraa ja muurinpohjalettuja. Tarjolla on myös talutusratsastusta ja poniajelua sekä buffetti!

Lisäksi
Tarkoitus olisi rakentaa kasaan pieniä ohjelmanumeroita talliporukan kesken. Alustavissa suunnitelmissa on kahden russtammamme esittämä kür ohjelma ja tallin issikoiden esittämä askellaji esitys.

Lisäksi voisi olla esim. valjakkoajoesitys, agilityesitys, maastoradan esittely hevosella... ehdotelkaa:) Jos sinulla ja hevosellasi on joku juttu mitä tahtoisit kävijöille esittää, niin kysy ihmeessä lisää!

Myös maastoretkelle kaivataan kuuliaista ajoon opetettua hevosta kärräämään vierailijoita maastoradalle ja makkaranpaistoon kodalle:)

Voite myös laittaa avointen ovien "lentolehtiseen" omia lyhyitä mainoksianne ja ilmoituksianne, esim. hakea hevosellenne hoitajaa, osto/myynti ilmoituksia, ori-ilmoituksia... mitä vain keksitte. Nämä ilmoitukset näkyvät mm. avointen ovien foorumimainoksissa, joten saat ilmaista mainostilaa!

Ehdotukset osoitteeseen [email protected] tai kommenttina alle.