Heipsanhei!

Taas on Divine Angelin yksärikirjeen paikka. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Tämä kirje toimii laskuna, jonka lähetän jokaiselle jonka hevonen tai hevoset tallissa seisovat. Tämä lähtee myös karsinan varaajille. Tähän viestiin pitää vastata jollakin tavalla, ilmoittaa että on elossa. Jos viestiin ei tule kuun loppuun mennessä, omistajan hevonen tai hevoset joutuvat muuttamaan pois. On myös suotavaa ilmoittaa, jos hevosesi muuttaa pois muuten vain:)

Valmennukset ilmeisesti perutaan (ja peruttiinkin), koska osallistujia tuli vain yksi. Harmi että kävi näin, mutta ehkä joskus myöhemmin sitten kun innostusta on enemmän. Muuten toiminnan saralla tapahtuu (vihdoin) taas jotain kun tallin toinen omistaja (vihdoin) sai muutaman kisakutsun tehtyä. Ne ilmestyvät kilpailuinfosivulle kunhan ne saadaan anottua ja hyväksytään kalenteriin. Lajeina ainakin perus esteratsastus ja sitten kouluratsastus. Lisää lajeja saa ehdotella, ja niitä varmasti tuleekin. Ensimmäinen anottu kutsu on tässä: http://juholantila.net/divine/kilpailut/erj5.htm eli tervetuloa osallistumaan. Myös Showratsastus on harkinnassa:)

Päätin lyhyen harkinnan jälkeen poistaa karsinanvarausmahdollisuuden (eli mahdollisuuden varata karsinan ilman hevosta), koska vaikka sivuilla lukee varauksen olevan voimassa vain kuukauden, unohdin aina itse sen ja varausajat venyivät pitkiksi. Nykyisiä varauksia en lopeta, mutta uusia en ota enää:) Ja sitten ajattelin että pirskatti, poistan kokonaan tuon uutisia- jutun kun en koskaan muista päivittää sitä:D Kun siinä kuitenkin on tuo "päivitetty viimeksi" skripti... Mutta katsoo nyt.

Minua on alkanut tuo Divinen vihreä ulkoasu vähän kyllästyttää, mutta toisaalta, en halua vaihtaa sitä liian usein, sillä ulkoasustaan talli jää mieleen... mutta ehkä kerran vuodessa ei ole liian usein... Mutta itse en osaa tehdä grafiikkaa, joten täytyy odottaa että joku kaunis sielu tulisi ja auttaisi:D Ulkoasusta saa esittää kommentteja (eli suostutelkaa mut a) pitämään se tai b) vaihtamaan se) ja ehdotuksia saa tietty esittää uuden leiskan varalle. Mutta varoituksena, olen todella hidas vaihtamaan ulkoasuja mihinkään suuntaan:D

Divine Angel on muuten tallilistalla sijalla 16! Kiitokset kaikille äänestäjille ja muistakaa äänestää jatkossakin:)

Yäh. Kevät tulee pikkuhiljaa, mutta tämmöset loskakelit mitä täälläpäin on saisi kyllä jättää väliin. Lumikuramössö vaan roiskuu ja hevoset on ihan järkyttävän näköisiä riehuttuaan tarhassa. Mutta kunhan aurinko paistaa vielä hetken ja lumet sulaa niin alkaa näyttää paremmalta. Tällä säällä sitä kiittää luojaansa maneesista.

Hauskaa kevään alkua
~Marjaana
http://juholantila.net/divine