Hei!

Tämä on nyt pohjanoteeraus, yksärikirjeenhän piti tulla kuun alussa? Mikä päivä nyt on? 22.05? Ei ihan kuukauden alku... Voisin syyttää koulua, mutta totuus on se että unohdin.. muistin jo lähettäneeni tämän kuun viestin, mutta kun piti mennä tarkistamaan että kuka on vastannut niin en sitten ollut edes lähettänyt... Annattehan anteeksi myöhästymisen? Yleensäkin, jos vastausta viesteihisi ei kuulu niin pistäppä uutta postia, olen saattanut lukea viestin ja ajatella, että hoidan sen sitten kun teen ensin jotain muuta ja sitten unohdan..

Yksärikirjehän on se kuukausittainen kirje jonka lähetän kaikille tallilaisille ja josse kerron hieman kuulumisia. Kirjeeseen tulisi vastata jotenkin muutamalla sanalla tai pidemmälläkin tekstillä. Vastaus toimii eräänlaisena tallivuokran maksuna, ja jos vastausta ei kuulu kuun loppuun mennessä (nyt voin antaa viikon lisäaikaa kun mokasin itse) hevonen joutuu muuttamaan tallista pois. Mitään romaania ei vastauksen tarvitse olla, kaksi kirjaintakin riittää, kunhan vain saan jonkunnäköisen vastauksen.

Enää viikko kesäloman alkuun, viikko autokoulun teoriakokeeseen, viikko synttäreihin... Tämä tarkoittaa että kesällä pääsen kulkemaan autolla edestakaisin tapahtumissa kuvaamassa hevosia ja saan tilattua ihkaoman domainin. Divinelle saattaa siis olla muutto edessä viimeistään syksyllä, kesän aikana kehittelen vähän kaikenlaista uutta, ja uusi ulkoasukin on suunnitteluvaiheessa. Odottaa toteutusta, mutta en ole vielä päättänyt millaisen kuvan tahdon otsikkoon. Hevosen pää siihen tulee, mutta mikä rotu/väri meille sopisi?

Millaisia kisoja toivoisitte? Viimeaikoina on ollut aika tasaista este-koulu linjaa, mutta kenttäkisoja suunnittelin jo ensikuulle. En tosin tiedä miten VRL:n kenttäkisakalenteri on viimeaikoina toiminut, muistaakseni ainakin jossain vaiheessa oli hyvin kuollutta. Kesälomalla voidaan petrata kisojen järjestämisen kanssa, kun on taas aikaa. Samoin ensikuulle on tulossa pari valmennusta, kutsuja olen jo aloitellut ja julkaisen sitten ensikuun yksärikirjeessä. Valmennuspalvelulaiset ovat tietenkin automaattisesti mukana ja valmennukset on valittu heidän vaatimuksiaan silmällä pitäen. Toiveita voi toki esittää muutkin:)

Kesän suurprojekti tulee varmasti olemaan leiskanvaihdos ja tallityöntekijät. Tallityöntekijähommaan on sellaisia suunnitelmia, että oksat pois:) Foorumia pitäisi hieman muokata että saisi senkin oikeasti henkiin. Se on kovin hiljainen paikka, vaikka sen olisi tarkoitus olla tallilaisten kokoontumispaikka... Jos sinne kehittäisi enemmän ohjelmaa niin ehkä useampi ihminen kävisi välillä kurkistamassa. Näitä suunnitelmia toteuttelen ja kehittelen kaikessa hiljaisuudessa ja esittelen sitten kuin ovat valmiit. Kesän aikana olisi tarkoitus saada homma pyörimään niin, että kun syksyllä koulu alkaa niin kaikki on valmista eikä enää mitään hurjia muutoksia tule vaan alkaa mennä rutiinilla.

Emme siis ole kuolleet, vaikka varhaisdementiasta taidankin kärsiä:) Hyvää kesän alkua kaikille, ja anteeksi vielä tämä myöhästyminen..
~Marjaana
http://juholantila.net/divine