Hei taas!

Juhannus on juhlittu, ja taas lähettelen teille yksärikirjettä. Tämä on vähän niinkuin lasku, joka maksetaan vastaamalla tähän viestiin. Jos laskua ei makseta (eli tähän ei vastata) seuraavaan kuuhun mennessä, hevonen joutuu muuttamaan muualle. Vastaukseen riittää kaksi kirjainta, mutta mitä tahansa muutakin saa kirjoittaa. Tämä on vain tapa selvittää että ketkä vielä asuvat tallissa, mitään maksua ei oikeasti peritä:)

Divine rullaa taas omalla painollaan eteenpäin, uutta ulkoasua on väsätty, ja se on nyt hienosäätöä vaille valmis. Jotain pieniä koodausongelmia on korjailtavana jne. mutta toivonmukaan saan sen vaihdettua sivuille ennen koulujen alkua. Vihreää jälleen tulossa:)

Tämän kuun valmennuskutsut oli tehtynä jo aikaisemmin, mutta olin tehnyt ne valmennuspalvelulaisia silmälläpitäen, ja sitten viimekuun lopussa osa valmennuspalvelulaisista muutti pois, niin minun piti suunnitella uudet valmennusohjelmat, että mahdollisimman monelle tallilaisille löytyisi sopivat, mutta sitten kesäloma kaatui niskaan, ja vasta yksi kutsu on puoliksi valmis, mutta järjestän ne vasta ensikuussa. Valmennuspalvelulaiset ovat automaattisesti niissä mukana, muille laitan seuraavassa yksärikirjeessä kutsujen osoitteet.

Kilpailuita ei sentään ole unohdettu, ja niiden takia tämä(kin) yksärikirje on myöhässä. Ne odottelivat kalenteriin hyväksymistä älyttömän kauan:D Mutta nyt kaksi niistä on hyväksytty, kenttäkisojen vimeinen ilmoittautumispäivä ehti mennä ennen, joten se hylättiin. Kilpailupalvelulaiset laitetaan automaattisesti mukaan, muut voivat ilmoittautua erikseen. Kilpailut ovat avoimet FSRa:n jäsenille ja Divinen tallilaisille, eli pääsette mukaan vaikkette seuraan kuuluisikaan!

Kuukauden kutsut:
http://juholantila.net/divine/kilpailut/krj7.htm
http://juholantila.net/divine/kilpailut/erj16.htm

Ensikuuksi siis luvassa valmennukset, vielä on hetki aikaa ehdotella aiheita, mutta kohta väsään kutsut loppuun:) Ensikuuksi on myös odotettavissa enemmän kisoja (jos vain VRL:n kalenteri pyörii odotetusti) sillä on vuorossa Divine Angelin synttärijuhlintaa. Täytetäänhän me sentään jo kolme vuotta. Viralliset syntymäpäivät ovat 10.7. mutta synttärikisoja ja muuta toimintaa järjestetään vasta loppukuusta:)

Yksi iso asia vielä, kesälaitumet! Tänäkesänä järjestetään orilaidun ja tammalaidun:) Ruunat menevät sinne laitumelle minne luonteensa puolesta sopivat paremmin. Jos olet halukas päästämään hevosesi laitumelle, ilmoita ihmeessä niin saadaan kunnon laumat kasaan! Hevostenkin on hyvä viettää vähän lomaa. Ja muistakaa, että kengät otetaan pois laidunkauden ajaksi! Tallilaisille laidunpaikka on ilmainen:)

Ensikuun jälkeen aktiivinen toiminta jääkin sitten enemmän tallin toisen omistajan hoidettavaksi, sillä minä alan lukemaan kirjoituksiin.. Tai no, olen aloittanut vähän jo, mutta sitten luen vielä enemmän. Tarkoitus olisi saada jotain fiksuja kirjaimia sieltä.

Hauskaa kesän jatkoa, toivottavasti olette viihtyneet Divinessä!
~Marjaana
http://juholantila.net/divine