Heipähei!

Toukokuu, lähes ihana sää ja enää reilu kaksikymmentä koulupäivää, mikäs sen mukavampaa. Divinekin ilmoittaa taas itsestään; taas on yksärikirjeen aika. Uusille tuttavuuksille (ja vanhoille tutuillekin) yksärikirjeiden lyhyt oppimäärä: Yksärikirje on eräänlainen "lasku" jonka lähetän hevosten omistajille kerran kuussa. Hevosten omistajien on vastattava tähän jonkinlaisella viestillä "kahdesta kirjaimesta romaaniin". Kun saan vastauksen, tiedän että asutte vielä tallissa, ja samalla vaivallahan voitte tietysti kertoa kuulumisia ja muuta kivaa. Jos vastausta ei kuulu kuukauden sisällä, hevonen joutuu muuttamaan pois. Viestin tarkoituksena on siis selvittää ketkä vielä asuvat tallilla ja kertoa ja kysellä siinä sivussa vähän kuulumisia.

Kesä lähestyy ja keksin hurjasti uusia ideoita Divinen varalle, kesälomalla toteutettavaksi. Tallifoorumilla on ollut aika hiljaista pitkän aikaa, joten pari viikkoa sitten päätin piristää sen ilmettä ja rakentelin sille uuden ulkoasun. Olisi todella mukava jos siellä olisi enemmänkin keskustelua tallilaisten kesken:) Mielessä pyörii myös ajatus tallityöntekijöistä, jotka kirjoittaisivat silloin tällöin jotain päiväkirjan tapaista. Esimerkiksi tallin puolesta liikutettavien liikutuksesta.
 
Toisaalta ymmärrän että hyviä ja aktiivisia päiväkirjankirjoittelijoita on hankala saada, mutta toisihan se vähän toden tuntua asiaan kun aina silloin tällöin foorumilta löytyisi uusi päiväkirjamerkintä jossa tallityöntekijät hoitavat yksityishevosia. Tuskin oikeassa elämässä kahdenkymmenen hevosen tallia kykenisi pyörittämään kahteen pekkaan, varsinkaan jos ainakin puolet hevosista vaativat päivittäistä ratsastusta:D
 
Homma toimisi niin että jokainen joka haluaa hevosensa esiintyvän päiväkirjamerkinnöissä/liikutuspäiväkirjassa kirjoittaa foorumille jotain hevosesta (hoito/liikutusohjeita). Sen tekstin ja hevosen luonteen pohjalta sitten tallityöntekijät kirjoittavat ne päiväkirjamerkinnät. Jos vaikka tämä toisi foorumille enemmän elämää:D Mitäs tykkäisitte?

Myös Divine Angelin leiskanvaihtoprojekti on edennyt haaveiluasteelta suunnitteluasteelle (ai mitenniin olen hidas ja saamaton:D). Väreistä tulee pirteämmät (vihreä kuulostaisi silti kivalta) ja ulkoasu koodataan diveillä. Itse en ulkoasun grafiikoita osaa (edelleenkään) tehdä. Tiedän ehkä erään joka saattaisi lupautua auttamaan minua. Kunhan kesäloma alkaa, niin pääsen puuhastelemaan oikein kunnolla Divinen kanssa ja tekemään kunnon päivityksen. Ja suunnittelemaan uuden ulkoasun (tykkään kyllä nykyisestä muodosta:D).

Vielä taitaa olla viimehetket osallistua Divinen kilpailuihin (erj, krj, kerj), jotka löytyvät toiminta linkin takaa. Tulossa on tässä kuussa, tai viimeistään loman alettua mahdollisesti lisää THS:n kilpailuja sekä toiset erj:t ja krj:t. Toivomuksia saa tästäkin esittää! Näyttelyitä himottaisi myös järjestää, mutta mulla on ikäviä kokemuksia tuomareista ja niiden aktiivisuudesta.
 
Jees, hauskaa kevättä! Toivottavasti joku jaksoi taas lukea loppuun tämän sepustukseni! Koittakaa jaksaa vielä kesäloman alkuun, ainakin itselläni on ihan järkyttävä viimeinen jakso menossa. Mutta enää kuukausi lomaan!
 
Marjaana