Heippati!

Nyt se on tullut, ihana, valoisa, lämmin ja hevosentuoksuinen kesäloma! Tietysti sitä koulua/lukiota on jollain tasolla ikävä mutta kyllä loma tekee hyvää. Taas onpi Divine Angelin yksärikirjeen aika. Lyhyt kertaus: Yksärikirje on ikäänkuin lasku, jonka lähetän kerran kuussa kaikille yksäreiden omistajille (ei laidunpaikkalaisille). Tähän pitää vastata muutamalla sanalla (tai useammalla). Kun tähän vastaa, tallivuokra on "maksettu". Jos vastausta ei kuulu, seuraavan kuun alussa hevosesi poistuu tallista. Jos hevosesi poistuu tallista aikaisemmin, siitä voi/pitää ilmoittaa myös erikseen.

Divine Angelin domain oli pari viikkoa suljettuna toukokuun lopulla. Asia on korjattu, mutta vuoden päästä (kun tämä tyttönen on täysi-ikäinen), domain siirtyy futuronille ja muuttuu marsupieni.netiksi ja maksan sen itse.. mutta siihen nyt menee vielä aikaa. Kesäloman aikana Divinessä tapahtuu pieniä uudistuksia. Muutaman päivän päästä VRL:llä alkaa porrastetut kilpailut, joten myös ne tulevat Divinen kilpailukalenterissa näkymään. Tallille otetaan myös kourallinen tallityöntekijöitä.

Tallityöntekijät  kirjoittavat silloin tällöin tallilla täysihoidossa tai liikutettavana olevien hevosten liikutuksesta ja hoidosta jonkinlaista päiväkirjaa, ja lisäksi hoitavat tallifoorumilla moderaattorin hommat. Olisiko parempi että he kirjoittaisivat etenkin liikutuksista päiväkirjatekstit jokaisen hevosen omaan foorumipäiväkirjaan vai omaan erityiseen päiväkirjaan mihin tulee kaikki tallityöntekijöiden tallilla tekemät jutut? Niin, jokatapauksessa: Tallityöntekijät valitaan, mutta voitte jo etukäteen laittaa hevostenne liikutusohjeita tähän: http://z13.invisionfree.com/divine_forum/index.php?showtopic=92 topikkiin, jos haluatte heidän kirjoittavan silloin tällöin päiväkirjaa myös sinun hevosesi liikutuksesta. Yleensäkin tallifoorumilla voi vietellä aikaa ja kirjoitella omituisia^^. Kaikenlainen jutustelu on aina hauskaa!

Divine Angelin leiskasta on piirrelty ja maalailtu suunnitelmia erilaisia. Kysynkin että onko nykyisessä muodossa jotain mikä ärsyttää suunnattomasti. Itse tykkään nykyisestä muodosta paljon muutamaa pikkujuttua lukuunottamatta. Kesäloman aikana ulkoasu nimittäin vaihtuu, halusin tai en. Menin joskus lupaamaan itselleni että pidän samaa ulkoasua ainoastaan noin vuoden. Ja vuosi on mennyt jo! Ja heinäkuussa Divine täyttää kaksi vuotta. Tämän kuun lopulla voi siis odottaa synttärikisakutsuja.

Tästä kirjeestä tuli nyt vähän tavallista lyhempi, mutta piti saada se lähetettyä ennen kuin lähden huomenna aamulla viikoksi rippileirille isoseksi. Pyydän anteeksi laiskuuttani:D Vastailkaapa tähän kuitenkin, ja kertokaa vaikka jotain kuulumisia^^.

~Marjaana
http://juholantila.net/divine
http://s13.invisionfree.com/divine_forum/