Heips!

Ihan ensin, myöhästyneet uudenvuodentoivotukset teille kaikille! Ja anteeksi! Divinen toiminta on ollut ihan jäissä joulusta lähtien. Koneen huollon takia kaikki päivitykset ovat olleet kavereiden koneiden varassa ja kaiken epämukavan lisäksi hotmail tökkii pahan kerran. Siksipä yksärikirjeetkin tulevat vasta kuun puolivälissä. Mahtava alku vuodelle, mutta eteenpäin porskutetaan!

Tämä on siis yksärikirje, joka lähetetään jokaiselle tallilla hevosta pitävälle omistajalle. Omistajien tehtävä on vastata tähän viestiin jotta tiedän asuuko hevonen vielä tallissa. Kirje toimii siis tallivuokran maksuna. Viestiin ei tarvitse vastata romaanilla, kaksi kirjaintakin riittää:D Jos vastausta ei kuulu, hevonen poistetaan tallista. Aivan sama systeemi siis kuin aina ennenkin.

Suurin muutos on nyt tämä; kuten varmaan huomasitte, yksärikirje tulee nyt eri osoitteesta. Syynä tähän on hotmailin typerä käytös:) Sillä tuntuu olevan jotain mua vastaan:) Toinen syy tähän on se, että gmailissa on paljon kivempia ominaisuuksia. Siispä pikkuhiljaa kaikki Divineä koskevat asiat siirretään tähän postiin. Alan pikkuhiljaa korjailla joka paikkaan uutta osoitetta ( [email protected] ). Meseosoite pysyy kuitenkin samana vanhana:) Hotmailin takkuilun (ei ole vastaanottanut kaikkia viestejä) takia ketään viime yksärikirjeeseen vastaamatta jättänyttä ei silti poistettu tallista:)

Ja sitten, nuori Maine Coon neiti otti vastaan pestin Divine Angelin tallikissana. Cuddyksi kutsuttu neitokainen on erikoistunut tallilaisten eväspusseihin ja söpöilyyn. Cuddya voi käydä moikkaamassa sen omilla sivuilla http://juholantila.net/divine/cuddy.php ja käydä rapsuttamassa:)

Ja todellinen yllätys niille, jotka tietävät että olen tallin omistajana kaikkein hitaimmasta päästä, ja niille jotka odottavat valmennuksia; käykääpäs katsomassa valmennukset-sivu ja osallistukaa ihmeessä! Tulossa on hurjat kaksi valmennustuntia! Myös kilpailuita on luvassa kunhan kutsut saadaan kuntoon ja anottua. Myös info- sivulta löytyvä historiikki on päivitetty (ja tarhausjärjestys päivitetään ensitilassa:D)

Kiitos menneestä vuodesta ja mahtavaa uutta vuotta teille kaikille:)
~Marjaana
http://juholantila.net/divine