Hei!

Huhtikuu on venähtänyt jo yli puolen ennen kuin saan jotain aikaiseksi:D Nyt on siis taas Divine Angelin yksärikirjeen aika. Vähän myöhässä, mutta antakaa anteeksi^^ Kevät on sentään tulossa:) Yksärikirje on kirje jonka lähetän kerran kuussa kaikille tallilaisille ja siihen on vastattava jotenkin kuun loppuun mennessä, kerro vaikka kuulumisia tai palautetta tai jotain. Jos vastausta ei kuulu, hevonen joutuu muuttamaan pois. Yksärikirje on siis vähän niinkuin lasku, mutta se maksetaan helposti vain vastaamalla tähän viestiin.

Kesäloma lähenee, ja osa vanhemmista asukkaista tietääkin mikä on ollut jokakesäinen perinne Divinessa: Pitkä ja hidas projekti nimeltä uusi ulkoasu. Malleja olen jo suunnitellut, ja löytänytkin sopivan. Enää tarvitsisin jonkun joka osaa käyttää kuvankäsittelyohjelmaa paremmin kuin minä (eli jonkun joka omistaa paremman ohjelman kuin gimp). Vihreä väri tulee säilymään sivuilla, tosin sävy muuttuu. Ulkoasuremontin yhteydessä olen suunnitellut remontoivani yksäripalveluusivun ja lisätä tallin toimintaan oikeasti ne tallityöntekijät ja panostaa siihenkin toimintaan.

Toinen muutos mitä olen miettinyt: Mitä tykkäisitte Welho tilistä? Voisin maksaa siitä tallityöntekijöiden palkat ja voisin kehitellä hieman realistisuutta tallille. Tilistä ei aiheutuisi asukkaille suurta lisävaivaa, senkun maksaisitte yksärikirjeen saatuanne lomakkeella tallipaikkalaskunne (laitatte hinnan, vrl-tunnuksen ja nimen ruutuihin ja painatte lähetä tms.). Teillä ei tarvitse olla omaa tiliä, ja laskun maksu korvaa yksärikirjeeseen vastaamisen (mutta kyllä minä ne lähettelen silti! ja niihin saa edelleen vastata) :) En tiedä vielä miten hyvä käytäntö tuo on, mutta kesälomalla olisi tarkoitus kokeilla jos se ei saa suurta vastalausemyrskyä osakseen.

Hiihtoratsastukseen ei tullut yhtään osallistujia (nyyh...), mutta valmennukset sentään pidettiin. Tuloksia voi kurkkia sieltä. Seuraavat valmennukset tulevat mahdollisesti toukokuun lopulle. Kisoja on taas järjestetty, VRL:n palattua kaikki taas jaosten alaisina. Perus este ja koulu jälleen, jos erikoisempia lajeja haluaa niin kysykää ihmeessä. Villejä kisoja tuskin tulee, sillä niihin ei juurikaan ole tullut osallistujia. Kisapalvelulaiset on lisätty osallistujalistaan, muut voivat katsoa kuun kisoja näistä linkeistä ja tietenkin osallistua:

http://juholantila.net/divine/kilpailut/krj5.htm
http://juholantila.net/divine/kilpailut/erj14.htm

Seuraavassa yksärikirjeessä (ja sitäseuraavassa) jaarittelen enemmän tuosta uudesta ulkoasusta, minulla on ollut tapana miettiä vaihtoa monta kuukautta ennen kuin saan homman etenemään. Kesällä saamme kuitenkin uuden ulkonäön! Toiveita saa siis esittää:) Millaista ette missään nimessä halua? Vihreä väri säilyy, ja ulkoasusta tulee ympärivuotinen (vaihtuu taas seuraavana kesänä), eli ei mitään liian kesäistä tai syksyistä jne.

Hauskaa kevättä:) Toivottavasti viihdytte meillä!
~Marjaana
http://juholantila.net/divine